Termeni si conditii

Termeni si conditii
Termeni si conditii generale de furnizare si utilizare ale serviciului Vreau.TV

Prezentul document descrie Termenii si Conditiile generale de furnizare si utilizare ale serviciilor disponibile prin intermediul serviciului Vreau.TV (“Serviciul”).

Utilizarea Serviciului este disponibila conditionat de acceptarea integrala a prevederilor stipulate mai jos de catre Utilizator. In consecinta, utilizarea Serviciului reprezinta acordul implicit al Utilizatorului cu Termenii si Conditiile Generale de furnizare si utilizare ale acestora.

1. Partile si obiectul Contractului

Termenii si conditiile (denumite in continuare si “Contractul”) de mai jos au valoare contractuala intre VreauTV si Utilizator. Prin Utilizator se intelege orice persoana fizica sau juridica care este titularul unui contract de furnizare de servicii Vreau.TV. Acest Contract reprezinta un Acord de utilizare a serviciilor de vizualizare de continut de tip multimedia si de informatii media predeterminate constand in fisiere, fotografii, texte, fisiere video, fisiere audio, fisiere audio-video (“Continutul”).

2. Date cu Caracter Personal

2.1 Utilizatorul declara ca este de acord ca datele furnizate la inregistrare sa fie colectate si prelucrate de VreauTV, precum si anumite informatii despre utilizator care servesc functionarii si dezvoltarii serviciului (de ex. informatii privind computerul si furnizorul de internet).
2.2 Utilizatorul declara ca este informat in legatura cu dispozitiile Capitolului IV din Legea nr. 677/2001, conform carora beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se opune prelucrarii datelor personale care il privesc si de a solicita stergerea acestora.

3. Descrierea Serviciului

3.1 Termenii si Conditiile Generale, precum si Conditiile de utilizare a Serviciului reglementeaza relatia comerciala dintre VreauTV si Utilizator cu privire la furnizarea de catre VreauTV acestuia din urma a Continutului comandat, astfel cum este descris in interfata de utilizare a serviciului si in acest document.
3.2 Vreau.TV este un Serviciu online care ofera un produs informatic (software) pentru Utilizatorii care detin o conexiune la internet.
3.3 Continutul este disponibil pentru vizionare prin urmatoarele mijloace:
a) Televizoare Smart (LG, SAMSUNG)
b) Orice televizor cu intrare HDMI, prin dispozitivul nostru conectat la internet.
c) Aplicatia KODI sau XBMC
d) Orice smartphone/tableta
e) Laptop/Notebook/PC
3.4 Accesul la anumite titluri de Continut disponibile in cadrul Serviciului, din motive legate de drepturile de autor, se poate face doar pe teritoriul Romaniei. Restrictiile de acces corespunzatoare pot fi evidentiate sau nu in interfata Serviciului.
3.5 Continutul disponibil in oferta Vreau.TV poate fi disponibil gratuit sau contra cost. Informatii despre modalitatile de plata si conditiile de acces la Continut se regasesc in sectiunea nr.5.
3.6 Pentru a avea acces la unele servicii Vreau.TV sau la Continut, utilizatorul poate fi notificat ca este necesara descarcarea de software sau alte materiale.
3.7
Programul informatic Vreau.TV, site-ul si pagina de Facebook ofera stiri pentru informare a Utilizatorilor. Vreau.TV poate publica aceste stiri despre stream-uri TV, posturi TV si programul acestora. Vreau.TV isi rezerva dreptul sa publice informatii despre orice domeniu, chiar daca acesta nu se afla disponibil in aplicatia software.

4. Inregistrare si Detalii Cont

4.1 Accesul la Continutul disponibil in cadrul Serviciului presupune crearea unui cont de utilizator. Toate informatiile solicitate pentru crearea contului de utilizator trebuie sa fie corecte si actuale. Recomandarea Vreau.TV este ca parola sa ramana confidentiala. Vreau.TV nu va solicita in nicio circumstanta utilizatorului dezvaluirea parolei.
4.2 Utilizatorul isi poate deschide unul sau mai multe conturi de utilizator in nume personal, asumandu-si intreaga responsabilitate pentru actiunile sale si garantand respectarea obligatiilor prevazute in prezentul document.
4.3 Contul de utilizator Vreau.TV este destinat exclusiv pentru uz personal si vizionarea continutului poate fi efectuata simultan intr-o singura sesiune de vizionare.
4.4 Inregistrarea se face furnizand adresa de e-mail prin formularul de contact si parola dorita la inregistrare. Confirmarea si validarea contului de utilizator se face odata cu primirea link-ului pe adresa de email furnizata.
4.5 Utilizatorul este responsabil pentru modul de utilizare a contului, inclusiv utilizarea neautoriata de catre terti.
4.6 Adresa de email este principalul element de identificare a utilizatorului Vreau.TV si aceasta nu poate fi modificata ulterior inregistrarii. Schimbarea adresei de email presupune crearea unui nou cont de utilizator fara a putea transfera beneficiile de pe un cont deja existent pe contul nou creat.

5. Accesul la Pachetele de streaming

5.1 Prețurile de vânzare se percep pentru soft-ul oferit, munca de programare si de cercetare.
5.2 Vreau.TV isi rezerva dreptul de a modifica oricand preturile percepute pentru programul informatic.

6. Accesul la Continut Adult

6.1 Serviciul poate oferi acces la continut video live pentru adulti si imagini sexuale explicite pe una sau mai multe platforme de acces. Serviciul ofera utilizatorilor posibilitatea de a viziona continutul adult conform reglementarilor legale in vigoare, termenilor prezentului contract si informatiilor prezentate in interfata de utilizare. Distributia continutului adult se va face intr-o sectiune speciala, separata de restul continutului disponibil in cadul Serviciului si cu conditii speciale de utilizare si acces.
6.2 Accesul la continutul adult este permis doar persoanelor cu varsta peste 18 ani, utilizatorii fiind instiintati in legatura cu aceasta la accesarea sectiunii de continut adult printr-un avertisment afisat in interfata de utilizare.
6.3 Accesul la continutul adult este restrictionat printr-un sistem de control parental necesar pentru protejarea si limitatea accesului minorilor, dupa cum urmeaza:
a) accesul este posibil pe baza parolei pe care utilizatorul o detine. Cifrele nu sunt vizibile pe ecran in momentul tastarii.
b) utilizatorul poate schimba parola de acces la site folosind optiunile disponibile in sectiunea de administrare. Noua parola trebuie sa fie confirmata de pe email-ul personal.
c) Serviciul recomanda mentinerea confidentiala a parolei pentru evitarea accesului necontrolat la continutul adult.

7. Procedura de Plata si Valabilitatea Creditului

7.1 Serviciul ofera posibilitatea vizualizarii Continutului pe baza unei licente pentru utilizarea aplicatiei software dispozitivul de acces al Utilizatorului, de un numar nelimitat de ori in cadrul termenului de vizionare pana la expirarea acesteia, termen care va fi facut cunoscut Utilizatorului la momentul accesarii. Accesarea programului informatic dupa momentul expirarii termenului nu mai este posibil decat prin efectuarea unei noi plati.
7.2 VreauTV nu va stoca sub nici o forma datele legate de cardurile bancare ale Utilizatorului, coduri PIN sau numere de cont. Toate aceste informatii vor fi verificate si procesate de catre partenerii agreati pentru furnizarea de servicii de plata.
7.4. Plata se face prin cel mai sigur procesator de plati online, PayPal. Datele de card nu vor fi stocate in niciun moment de catre site-ul www.Vreau.TV.
7.5 VreauTV nu va returna in nicio circumstanta sumele platite de Utilizator. In circumstante speciale determinate de VreauTV, care ar putea necesita despagubirea Utilizatorului (de exemplu, indisponibilitatea serviciului pentru o anumita perioada din motive tehnice), VreauTV poate decide acordarea de compensari constand in licentetirea programului informatic.
Toate platile, inclusiv taxele aplicabile acestor plati, trebuie realizate inainte ca Serviciile sa fi fost prestate catre Utilizator, in Lei, conversia USD in moneda romaneasca realizandu-se la data procesarii platii pe site-ul partenerului agreat pentru furnizarea de servicii de plata.
7.7 Preturile afisate in cadrul Serviciului pot sa contina sau nu TVA. Pentru preturile care nu contin TVA, aceasta mentiune este afisata in interfata de utilizare.
7.8 Adaosul comercial pacticat in cadrul serviciului Vreau.TV poate fi cuprins intre 0 si 200%.
7.9 Prin plata contravalorii Serviciilor, Utilizatorul cumpara o licenta de utilizare a programului informatic la valoarea afisata.
7.10 Accesul la anumite functii ale aplicatie este posibil numai ulterior validarii platii de catre partenerul(ii) agreat(i) pentru furnizarea de servicii de plata al Vreau.TV.
7.11 Utilizatorul declara in mod expres ca intelege ca plata efectuata este platita catre VreauTV si ca eventualele comisioane pentru tranzactii si schimb valutar din moneda in care initiaza plata sunt exclusiv in sarcina sa.
7.12 Procedura de plata pentru licentierea programului informtic:
a) Validarea unui cont de utilizator se va face o data ce Utilizatorul a introdus adresa de email si parola dorita si a activat contul folosind link-ul primit pe adresa de email furnizata.
b) Pentru a avea acces la programul informatic, cu exceptia Continutului gratuit, Utilizatorul trebuie sa achizitioneze o licenta folosind metoda de plata afisata.
c) Utilizatorul va folosi instrumentele de plata oferite de partenerul agreat pentru furnizarea de servicii de plata al VreauTV. Validarea platii se va face din momentul in care datele de identificare ale persoanei fizice – utilizator sunt confirmate in platforma partenerului(lor) agreat(i) pentru furnizarea de servicii de plata al(i) Vreau.TV.
d) Odata ce contul de utilizator a fost validat si Utilizatorul a achizitionat licenta programului informatic, acesta va putea folosii fara restrictii programul.
7.14 Anularea licenteti programului informatic nu este permisa in timpul perioadei active.
7.15 Recurenta licentei aplicatie Vreau.TV:
7.15.1 Licenta Vreau.TV poate fi activata cu sau fara optiune de reinnoire lunara automata, care se face la fiecare ciclu de 30 de zile.
7.15.2 Reinnoirea lunara automata se poate opri oricand pe parcursul unei luni de abonament din panoul de control disponibil inainte de ziua si ora programata pentru reinnoire.
7.16 Vreau.TV nu garanteaza perioada de disponibilitate in cadrul Serviciului a titlurilor din oferta. Oferta de continut Vreau.TV se poate modifica in orice moment, in functie de strategia comerciala Serviciului.
7.18 Utilizatorul declara ca este titularul de drept al mijlocului de plata utilizat pentru incarcarea contului si are peste 18 ani. VreauTV nu este responsabila pentru orice reclamatii legate de utilizarea incorecta sau de catre alte persoane in afara titularului a mijloacelor de plata si nu poate returna creditul utilizat daca utilizatorul a realizat o achizitie eronata.

8. Functionarea Serviciilor. Echipamente

8.1 Orice nefunctionare a Serviciului poate fi adusa de catre Utilizator la cunostinta VreauTV in cel mai scurt timp posibil, folosind formularul de contact de pe site.
8.2 VreauTV nu raspunde de nefunctionarea sau functionarea necorespunzatoare a retelelor de comunicatii a tertelor parti prin care se acceseaza Serviciul.
8.3 VreauTV nu raspunde si nu garanteaza functionarea continua a Serviciului si disponibilitatea lui pentru Utilizator. VreauTV isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe temporar Serviciul fara o notificare prealabila in orice moment.
8.4 VreauTV nu este raspunzator fata de Utilizator sau orice alta institutie sau terta persoana pentru intreruperea sau suspendarea Serviciului si nici de pierderile, directe sau indirecte, a unor ocazii sau oportunitati de afaceri sau pentru beneficii nerealizate de Utilizator sau terti cu care Utilizatorul se afla in contact, ca urmare a nefunctionarii sau functionarii necorespunzatoare a Serviciului.
8.5 Utilizatorul va folosi Serviciul astfel incat prin propria conduita sa nu perturbe functionarea normala a acestuia si este raspunzator fata de VreauTV pentru orice daune suferite de acesta si care au fost cauzate prin nerespectarea de catre Utilizator a obligatiilor prevazute in sarcina sa in Contract.
8.6 Pentru folosirea aplicatiei informatice Vreau.TV, sunt necesare urmatoarele dotari tehnice minime: Pentium 4 2 Ghz, 2GB RAM, Placa video cu accelerator grafic, placa de sunet, sistem de operare Windows XP sau MacIntosh, browser de Internet Internet Explorer 8,Safari 5 Mac, Mozilla Firefox 3.6.10, Google Chrome 9 sau Opera 10, cea mai recenta versiune de Adobe Flash. Trebuie sa aveti o conexiune la internet de minim 2,5 Mb/s pentru programele SD si de 5 Mb/s pentru programele HD. Recomandat este sa dedicati 10 Mb/s pentru a putea folosi aplicatia fara eventuale intreruperi. Puteti face un test de viteza la adresa: speedtest.net. Va recomandam sa testati si pentru un server international, nu doar local. Este important sa inchideti programele de tip torrent sau download, in momentul in care folositi aplicatia TV, pentru ca acestea consuma din viteza dvs. de internet si, astfel, pot aparea intreruperi. Daca va conectati prin wireless, va recomandam un router compatibil cu tehnologia N sau AC pentru a nu limita conexiunea dvs. la internet si sa fiti cat mai aproape de dispozitivul wireless. Cu cat va indepartati de acest dispozitiv, cu atat viteza de download va scadea. In ipoteza in care aveti un router compatibil N sau AC, dar calculatorul dvs. este compatibil doar G, este indicat sa va actualizati calculatorul achizitionand un adaptor wireless pe USB compatibil N sau AC. In situatia in care utilizati un laptop pentru a viziona programele TV, va sfatuim sa il conectati la sursa de incarcare. Majoritatea sistemelor de operare au un algoritm de prelungire a duratei utilizarii, mai ales atunci cand energia scade, prin urmare, va fi limitata puterea de calcul a procesorului sau cea a placii video. Utilizatorul poate opta si pentru accesarea Serviciului prin intermediul Site-ului web sau al aplicatiilor software. VreauTV va pune la dispozitia Utilizatorului link-uri pentru descarcarea Aplicatiilor software care sa ii permita acestuia utilizarea Serviciului, link-uri ce vor putea fi accesate de pe Pagina web a Serviciului si/ sau in magazinele de aplicatii uzuale. Utilizatorul este singurul care decide achizitia sau instalarea acestor aplicatii software si respectarea termenilor de utilizare care le insotesc. VreauTV nu isi asuma nicio raspundere pentru modul in care Utilizatorul respecta termenii licentelor aplicatiilor software si nici pentru modul in care aplicatiile software instalate raspund cerintelor Utilizatorului. VreauTV nu-si asuma responsabilitatea in cazul nefunctionarii aplicatiilor software.

9. Utilizarea Serviciului si Fraude

9.1 Serviciul este furnizat Utilizatorului numai in calitatea acestuia de utilizator final si numai pentru uzul sau privat. Sunt considerate activitati frauduloase ale Utilizatorului, de exemplu dar nu limitativ: a) furnizarea de informatii eronate/falsificate care au stat la baza incheierii Contractului; b) furnizarea Serviciului catre terti (contra cost sau in mod gratuit); c) utilizarea Serviciului in vederea furnizarii de servicii de comunicatii electronice catre terti sau in vederea transferului de trafic in reteaua VreauTV si/sau alte retele (ex. transferurile de apeluri nationale/internationale in reteaua VreauTV si/sau alte retele); d) utilizarea Serviciului in alte scopuri decat cele din Contract, e) copierea Continutului prezent in cadrul serviciului.
9.2 Daca identifica o activitate frauduloasa, VreauTV are dreptul: a) sa suspende furnizarea tuturor serviciilor pe care VreauTV le furnizeaza Utilizatorului, si sa rezilieze Contractul de plin drept, fara a fi necesara punerea in intarziere a Utilizatorului, interventia instantei sau alte formalitati prealabile; b) sa refuze furnizarea unui nou serviciu VreauTV sau sa conditioneze furnizarea acestuia de depunerea unei garantii; c) sa retraga Utilizatorului orice forma de beneficii; si/sau d) sa ia masurile prevazute in politica de Internet a VreauTV. De asemenea, Utilizatorul este responsabil pentru daunele rezultate din neindeplinirea obligatiilor asumate prin prezentul articol.

10.Virusi, Hacking si alte Infractiuni

10.1 Este interzisa folosirea abuziva a site-ului prin introducerea cu buna stiinta de virusi, programe spion (Trojan horses, worms, time-bombs, keystroke loggers, spyware, adware etc.) sau alte materiale daunatoare. Este interzis sa incercati sa obtineti accesul neautorizat la site, la serverul pe care este stocat site-ul sau pe orice alt server, computer sau baza de date conectat la site. Este interzis atacul Serviciului prin intermediul unui atac “denial-of-service” sau “distributed denial-of service”.
10.2 Prin incalcarea clauzei anterioare se va comite o infractiune, conform legislatiei in vigoare. VreauTV va raporta orice astfel de incalcare catre autoritatile competente de aplicare a legii si va coopera cu aceste autoritati prin/pentru dezvaluirea identitatii dvs. In cazul unei astfel de incalcari, dreptul dvs. de a utiliza site-ul va inceta imediat. De asemenea veti fi raspunzator pentru prejudiciul cauzat VreauTV.
10.3 VreauTV nu va fi facut raspunzator pentru orice pierderi sau daune cauzate de un atac denial-of-service, virusi sau alte materiale nocive tehnologic care pot infecta calculatorul dvs., programele de calculator, datele sau alte materiale de proprietate ca urmare a utilizarii de catre dumneavoastra a Serviciului sau a descarcarii de orice material postat pe Site, sau pe orice site legat de acesta.

11. Drepturi de Autor

11.1 Vreau.TV, logo-ul Vreau.TV, Site-ul web si aplicatiile dezvoltate pentru distributia Serviciului sunt proprietatea VreauTV si nu pot fi copiate sau folosite pentru exploatare de catre alte parti fara acordul VreauTV, cu exceptia comunicarilor si informarilor publice prin mass-media.
11.2 Programul informatic se poate descarca gratuit si se poate distribui gratuit sub licenta GPL.

12. Prelucrarea Informatiei 

12.1 VreauTV are dreptul de a dezvalui Informatii legate de Serviciul Vreau.TV sau de Continutul acestuia:
– unor terte persoane desemnate/imputernicite de VreauTV sa comercializeze pentru si/sau in numele VreauTV serviciile VreauTV;
– organizatiilor de cercetare a pietei;
– partenerilor contractuali ai VreauTV si auditorilor acestora;
– altor persoane, in conditiile legii.
12.2 Utilizatorul este raspunzator pentru mentinerea confidentialitatii contului de utilizator si a parolei si va raporta orice utilizare neautorizata a acestora.
12.3 Vreau.TV isi rezerva dreptul de a transmite catre utilizatori mesaje, newslettere si/ sau SMS-uri de informare si promovare a serviciului Vreau.TV, folosind datele de contact furnizate de utilizatori la inregistrare si/ sau abonare, precum si datele furnizate de partenerii Vreau.TV, in desfasurarea unor campanii cu beneficiu direct pentru utilizatorul Vreau.TV (de exemplu: numarul de telefon).

13. Durata

13.1 Contractul se incheie pe perioada duratei de valabilitate a contului de utilizator.
13.2 Serviciul va fi activat imediat dupa momentul Acceptarii Comenzii.
13.3 In situatia in care Serviciul nu poate fi activat in termenul mentionat in articolul 6.8 de mai sus din motive de natura tehnica, atat Utilizatorul cat si VreauTV au dreptul sa considere Contractul incetat de drept, fara notificare prealabila, fara interventia instantei, fara a fi necesare alte formalitati si fara acordarea de daune interese.

14. Incetarea Contractului

14.1 Utilizatorul are dreptul de a denunta unilateral Contractul, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, prin inchiderea contului folosind operatiunile disponibile in acest sens in Pagina web a Utilizatorului, caz in care VreauTV va inceta de plin drept furnizarea Serviciului respectiv catre Utilizator.
14.2 VreauTV are dreptul de a denunta unilateral Contractul in cazul in care constata nerespectarea de catre Utilizator a termenilor din prezentul document prin notificare prealabila catre adresa de email indicata ca adresa contact.

15. Rezolvarea neintelegerilorr

Orice neintelegere in legatura cu executarea Contractului va fi rezolvata pe cale amiabila

16. Clauze de Neraspundere

16.1 VreauTV nu va fi raspunzator fata de Utilizatori pentru daune indirecte (ex.: beneficiul nerealizat, pierderi de profit sau de abonati, pierderi de date, afectarea reputatiei sau pierderea unor oportunitati de afaceri) .
16.2 VreauTV nu va fi raspunzator pentru intarzierea activarii serviciului datorata neincarcarii creditului ca urmare a intervenirii unor situatii de forta majora astfel cum acestea sunt definite de lege si care determina intarzierea operarii platii facute de Utilizator in vederea activarii serviciului.
16.3 VreauTV nu va fi raspunzator pentru nefunctionarea serviciului din motive imputabile Utilizatorului, fortei majore sau din motive legate de intretinerea/adaptarea platformei.

17. Modificarea Termenilor si Conditiilor 

Termenii si conditiile de utilizare a Serviciului pot fi modificati oricand de catre VreauTV prin simpla postare a amendamentelor in sectiunea Termeni si conditii de utilizare. Modificarile efectuate vor fi aduse la cunostinta utilizatorilor prin comunicare directa pe adresa de email sau prin intermediului Site-ului web. Orice modificare adusa intra in vigoare de la data publicarii ei pe Site-ul web.

18. Diverse

Prin acceptarea acestor Termeni si Conditii Generale, Utilizatorul declara ca are varsta legala pentru a incheia si executa prezentul Contract, ca a citit, a inteles in totalitate si este de acord cu Termenii si conditiile de furnizare si utilizare ale Serviciului Vreau.TV